logo john flora bloemenwinkel dongen

Ons nieuwste boeket

Klantenbeoordeling

Beoordeling 8.7 gebaseerd op 10 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bloemen laten bezorgen

Bruidsboeket calla klein

U kunt vandaag nog uw bloemen bestellen en laten bezorgen in Dongen door John Flora.
Bestel vóór 14:00 uur uw boeket snel en simpel in de online shop en het wordt vandaag nog in Dongen bezorgd.

  1. Kies een mooi boeket
  2. Vul de adresgegevens in
  3. Betaal veilig en eenvoudig online met iDEAL

Laat de bloemen bezorgen door John Flora op elk adres in Dongen.

► Naar de webshop

Dagverse bloemen door eigen inkoop

Bijna dagelijks kopen wij, op de grootste bloemenveiling van de wereld, onze bloemen en planten in voor de klok. Door deze inkoop hebben wij altijd een mooi, vers en ruim assortiment waarmee wij op elk moment van de dag een verrassend boeket, rouwarrangement of bruidsboeket voor u kunnen maken.

Luchtzuivering door Lampe Berger

Lampe Berger zuivert uw huis van vieze rook, kook of huisdier geuren. Door de unieke werking van de brander met vloeistof, zuivert u binnen 30 minuten 80% van de lucht in huis en geeft het uw huis een fijne en aangename geur. U heeft keuze uit 25 verschillende soorten branders en wel meer dan 40 unieke geuren.

Scentchips geuren

Een Scentchip bestaat uit wax met etherische oliën. Wanneer deze verhit worden op een gepatenteerde brander komen de etherische oliën vrij en geeft het uw huis een aangename geur.
U kunt een keuze maken uit 80 verschillende geuren en het leuke is dat u deze geuren ook eindeloos kunt combineren om zo een eigen geur te creëren.

Woondecoratie

Aankleding van uw huis gaat om beleving, combinaties van kleuren en materialen. In onze ruime winkel hebben wij enkele hoeken ingericht waardoor u een beeld krijgt van wat kleur en materialen doen met uw beleving. In elke hoek zijn we uitgegaan van een basis kleur van lampen, vazen, kussens, zijde bloemen en bij passende planten. Advies aan huis is mogelijk en u mag ook alles op zicht me nemen.

► Bestel hier direct uw boeket