logo john flora bloemenwinkel dongen

Duurzamer boeket

Klantenbeoordeling

Beoordeling 8.3 gebaseerd op 16 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bloemen laten bezorgen

Bestel vóór 12:00 uur uw boeket snel en simpel in de online shop en het wordt vandaag nog in ons bezorggebied bezorgd.

  1. Kies een mooi boeket
  2. Vul de adresgegevens in
  3. Betaal veilig en eenvoudig online met iDEAL

Bezorggebied: 

Dongen - Oosterhout - Oosteind - Rijen - 's-Gravenmoer - Waspik - Waalwijk - Sprang-Capelle - Kaatsheuvel - Loon op Zand - De Moer

► Naar de webshop

 

Dagverse bloemen door eigen inkoop

Bijna dagelijks kopen wij, op de grootste bloemenveiling van de wereld, onze bloemen en planten in voor de klok. Door deze inkoop hebben wij altijd een mooi, vers en ruim assortiment waarmee wij op elk moment van de dag een verrassend boeket, rouwarrangement of bruidsboeket voor u kunnen maken.

Luchtzuivering en de geurlijnen van Maison berger

Lampe Berger is een onderdeel van Maison Berger, Lampe Berger zuivert uw huis van vieze rook, kook of huisdier geuren. Door de unieke werking van de brander met vloeistof, zuivert u binnen 30 minuten 80% van de lucht in huis en geeft het uw huis een fijne en aangename geur. U heeft keuze uit meer dan 30 verschillende soorten branders en wel meer dan 60 unieke geuren. Daarnaast hebben wij ook Parfum Berger, dit zijn geurstokjes die in geurende vloeistof staan, erg geschikt voor uw huis kamer, wc of badkamer. En uiteindelijk hebben we ook de Car diffuser, een mooie houder met een bekende Berger geur als vulling, geeft uw auto een verfrissende geur.

Woondecoratie

Aankleding van uw huis gaat om beleving, combinaties van kleuren en materialen. In onze ruime winkel hebben wij enkele hoeken ingericht waardoor u een beeld krijgt van wat kleur en materialen doen met uw beleving. In elke hoek zijn we uitgegaan van een basis kleur van lampen, vazen, zijde bloemen en bij passende planten. Advies aan huis is mogelijk en u mag ook alles op zicht me nemen.

► Bestel hier direct uw boeket